Általános termékek

Face Care

NYAK & DEKOLTÁZS KRÉM

Ez a nagyon könnyű szerkezetű, gyorsan felszívódó krém minimálisra csökkenti a nyak és a dekoltázs területén található apró kis ráncokat. Ez vonzó push-up hatást biztosít, hogy a dekoltázs valóban szembetűnően vonzóvá váljon.

VÁSÁRLÁS

HIDRO LIFT BIOCELLULÓZ MASZK

Bio Cellulóz maszkunk tökéletes hidratálást és táplálást kínál, miközben használata nagyon egyszerű és kényelmes. Planktonkivonat komplexet tartalmaz, amely mindössze egy alkalmazás után 16% -kal csökkenti a ráncok mélységét. Az arc feszesebb, a finom vonalak és a ráncok belülről vannak feltöltve, a bőr sima és feszesé válik.

VÁSÁRLÁS

OXYGÉNES HAB MASZK

Amikor a lapmaszk az arcra kerül, pezsgő és bizsergő érzés nyújt, sűrű hab kezd kialakulni az arcon. Az arcmaszk a levegő hatására habosodni kezd, ami megkönnyíti a hatóanyagoknak a bőrbe való bejutást. A finom oxigénbuborékok segítenek az elhalt bőrsejtek fellazításában(nagyon enyhe AHA sav által), ennek eredményeképpen a bőr újjá születik és sokkal rugalmasabb és frissebb megjelenésűvé válik.

VÁSÁRLÁS

SZÉPSÉG MASZK

A Szépség Maszk frissíti a bőrt és javítja az anyagcseréjét. A kiegyensúlyozó, csodamogyoró, tisztítja és kondicionálja a bőrt és azonnali feszesítő hatást biztosít. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan ragyogóbbá válik, és az arcszín javul.

VÁSÁRLÁS

ALSÓ SZEMHÉJ TAPASZ

SOS segítség a püffedt, táskás szemekre: a tapaszok ásványi anyagokkal és tápanyagokkal látják el a bőrt, hűsítő és feltőltő hatásuk van a szem alatti területre. Szemkörnyéke sokkal inkább vonzóbb és feszesebb lesz.

VÁSÁRLÁS

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ GÉL

Az egyedülálló aplikátor megkönnyíti a szemgél felhordását, illetve hűtéssel alkalmas a szem alatti duzzanat csökkentésére. Eltávolítja a SZARKALÁBAKAT és az öregedés első jeleit, így friss és sugárzó tekintetet biztosít.

VÁSÁRLÁS

ENZYME SZÉRUM

A gél állagú szérum a bőr felszínén feloldja az elszarusodott bőrsejteket - hatékonyan, de nagyon kíméletesen újítja meg a bőrt. Az ENZIM SZÉRUM használata elősegíti a hatóanyagok könnyedebb bőrbe jutását, hosszú távon egy jól hidratált finom tapintású, sima és kifinomúlt arcszínt biztosít.

VÁSÁRLÁS

BB ANTI-AGING KRÉM

A BB krém hidratálja a bőrt, kitűnően eltünteti a bőr esetleges hibáit, és elrejti a kis ráncokat. Az eredmény egy hibátlan bőrkép, amely kiemeli az Ön szépségét. Tökéletesen alkalmazkodik minden, még a világosabb tónusú bőrhöz is, és nagyon könnyen alkalmazható, felhordható.

VÁSÁRLÁS