KOZMETIKUSOKNAK

Image

AQUA FACIAL

Bőrápolás az orvostudomány küszöbén

Az innovatív és rendkívül hatékony Aqua Facial technológia intenzív, de nem invazív arckezelést kínál – a tisztítás, a hámlasztás és a hidratálás kombinációját.Az Aqua Facial kezelés mindössze 3 forradalmi lépésben megtisztítja a bőrt, és feltölti azt fontos vitaminokkal, hialuronsavval és antioxidánsokkal. Ezenkívül a vákuum funkció stimulálja a szövetet, és így azonnali feszesítő hatást biztosít.

dalton mf900

Erőteljes és hatékony

Az Aqua Facial sokféle bőrtípus és állapot kezelésére használható. Minden bőrszükségletet kielégít, és elősegíti az optimális állapot elérését. Az MF900 bevált technológiája:

  • rugalmas és ragyogó bőr
  • szabályozott faggyútermelés
  • egyenletes bőrtextúra
  • a nap által okozott károk és a hiperpigmentáció csökkentése
  • foltok és pattanások csökkentése

MF900 megoldások

Hatékony hatóanyagok számos különböző bőrtípusra és bőrállapotra
A DALTON MF900 a vákumszívás és az aktív hatóanyagok erőteljes oldatainak kombinációját használja.
Mivel a bőrt a kezelés során mindvégig nedvesen tartja, a stratum corneum áteresztőbbé válik, és a bőr különösen jól tudja befogadni az összetevőket.
Öt megoldás (két peeling oldat és három bőrtípus-specifikus befejező megoldás (Made In Germany) tengeri hatóanyagokkal garantálja a páratlan és gyors eredményt.
A hatás fokozása érdekében a kezelés a DALTON bőrápoló termékek teljes választékával kombinálható – a szalonon belüli kezelés és az otthoni bőrápolás tökéletes szimbiózisa érdekében.